DİJİTAL RANDEVU SİSTEMİ

Dijital Randevu Sistemine Geçilecek Sayın velilerimiz okul  personeli ile ilgili görüşmelerde randevu alınması zorunludur.

Dijital Randevu Sistemi

DAĞITIM YERLERİNE

Bakanlığımızca, öğretmen-veli görüşmeleri için dijital ‘Okul Randevu Sistemi’ uygulaması geliştirilmiş ve  25.03.2024 tarihi itibariyle kullanıma açılmıştır.

Uygulama ile velilerimiz, öğretmen görüşmeleri için e-devlet şifresiyle resmi okulların güncel web internet siteleri üzerinden randevu alabilecektir.

Bu bağlamda, okul yöneticilerince;

a) Öğretmenlerin görüşmeler için uygun zamanlarının belirlenerek sisteme işlenmesi,

b) Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistemin açık tutulması, aynı gün öğleden sonra da öğretmenlere randevu saatlerinin bildirilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize ve velilere duyurusunu rica ederim.

Zeynep TAN

Müdür a.